Sedinta foto de logodna dubla la TyulenovoRoxana si Marius + Madalina si Sorin

Acum doua saptamani am avut ocazia sa calatoresc alaturi de Roxana, Madalina , Marius si Sorin la Tyulenovo in Bulgaria. Aceasta calatorie a avut un singur scop, realizarea a doua sedinte foto de logodna. Locatia promitea multe, insa aveam nevoie de lumina de la rasarit si apus pentru a realiza cadrele mult dorite. Vizita la mare de doua zile a fost stricta ca program, in prima seara am fost la locatie si am realizat sedinta foto de apus alaturi de Roxana si Marius.In dimineata urmatoare am plecat spre locatie din 2 Mai la ora 5.00 pentru a prinde rasaritul alaturi de Madalina si Sorin.

Sedintele foto au decurs foarte bine alaturi de cele doua cupluri, chiar daca a fost prima sedinta foto de pana acum. Este important ca inainte de nunta in sine fotograful si viitori miri sa aiba o sedinta foto de acomodare.

 

La aceste sedinte foto am decis sa schimb putin stilul de editare si sper sa va placa ce a iesit. A fost o experienta frumoasa si sper sa o mai repet cat de curand.

 

Iata ce fotografii au iesit:

 

 

Marius si Roxana

sedinta logodna tyulenovo bulgaria (4) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (5) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (6) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (7) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (8) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (9) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (10) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (2)

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Madalina si Sorin

 

sedinta logodna tyulenovo bulgaria (1) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (11) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (12) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (13) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (15) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (16) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (17) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (18) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (21) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (22) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (23) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (25)

Iata cateva fotografi realizate acolo.

sedinta logodna tyulenovo bulgaria (19) sedinta logodna tyulenovo bulgaria (14)_1160106s _1160115s

Astept parerile voastre la sectiunea de comentarii.

PS: Tyulenovo in limba Bulgara inseamna foca.

Comentarii

comentarii