Sedinta foto de logodna cu Roxana si Beny28 Mai 2016

In data de 28 mai a acestui an am prestabilit impreuna cu Roxana si Beny ca vom realiza sedinta foto de logodna. Am cazut de comun accord sa realizam fotografiile intre Barajul Vidraru si Cabana Capra. Am pornit la drum cu un cuplu tanar si plin de emotii, in cautarea luminii de apus. Am inceput sa trag cadru dupa cadru, iar Beny cu Roxana imediat au inceput sa intre in joc aratand o energie fantastica in fata aparatului. Am incercat sa nu ratez niciun moment important.

Dintr-o data a aparut pentru 20 de minute si lumina de apus cu ajutorul careia am realizat niste fotografii de portret extraordinare. Imediat dupa apus am ales sa mergem sa-i fotografiez pe cei doi pe barajul Vidraru. Am avut noroc sa prindem neoanele aprinse, asadar am realizat niste fotografii de exceptie. A trecut foarte mult timp de cand nu am mai avut un cuplu asa energic la o sedinta foto.

 

Iata rezumatul sedintei foto:

 

Logodna Beny - Roxana (1)  Logodna Beny - Roxana (3)Logodna Beny - Roxana (5) Logodna Beny - Roxana (4)Logodna Beny - Roxana (2)  Logodna Beny - Roxana (6)Logodna beny si roxana (43) Logodna beny si roxana (102) Logodna beny si roxana (120)DSC_9264 DSC_9281 DSC_9284

 

Bravo Roxana si Beny, ati fost minunati!

 

Comentarii

comentarii