Final de Liceu – Vlaicu Voda 2014

Salutare a trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic pe blog, nu din lipsa de chef ci din lipsa de timp liber. A fost o nebunie ca sa zic asa pana acum cu organizarea/fotografierea a peste 200 de elevi.
In final am ajuns la seara mult asteptata (mai ales de fete) cat si de mine sincer. Fiind banchet de sfarsit de clasa a 12-a este de asteptat sa ai parte de o multime de momente importante pentru generatia care termina, ai destule de surprins intr-un eveniment de asa amploare dar rezultatul final a meritat.

Seara a inceput timid pana s-au adunat cei ~200 de elevi + profesori,urmat de perioada de acomodare si admirare a tinutelor. A sosit momentul pentru clasicele fotografii de grup cu fiecare din cele 7 clase cat si cele individuale, a fost cea mai mare coada la fotografiat din viata mea. Dupa au inceput dansurile vioaie, si de aici au inceput lucrurile sa curga cat si fotografiile frumoase care emana energia specifica generatiei tinere nu s-au lasat asteptate. Dansurile au fost nenumarate, energia parca nu se mai termina dar cand totul parea terminat au inceput horele/sarbele care sunt devoratoare de energie indiferent ce varsta ai.

A urmat o scurta pauza pentru o lansare de lampioane care a si iesit destul de bine, dupa care ritmul vesel a continuat pana tarziu in noapte, fotografii peste fotografii si filmari peste filmari.Sa nu uit am fost insotit si de un prieten/coleg de facultate pe post de videograf de serviciu ca sa zic asa am facut o echipa de minune.

Sper sa va placa, pentru mine a fost o experienta inedita.

001 002 003 004 005 006 007 008 009 010 011 012 013 014 015 016 017
Pe curand!

Comentarii

comentarii