Albume Absolventi – Vlaicu Voda

Au sosit albumele, vreau sa va arat la tot ce am lucrat in tot acest timp.

Cea mai mare comanda a mea de albume, aproximativ 150 de bucati au sosit in cursul saptamanii trecute. Nerabdarea a fost prezenta pentru ca nu am vazut cum vor da fotografiile pe hartie alaturi de multe alte detalii, spre exemplu calitatea asamblarii si a materialelor folosite cat si a gravurilor. Am fost suprins de fiecare album in parte si pot spune ca sunt foarte multumit din punctul de vedere al aspectului general.

Partea interesanta pentru mine este livrarea albumelor direct elevilor, si cum nu am avut posibilitatea sa ma vad cu aproape 150 de persoane, am ales sa ma vad “doar” cu 7 reprezentanti.Satisfactia pe care o ai cand un client este multumit si surprins de ceea ce predai este nemaipomenita.Este placut sa mai si predai fotografii imprimate ca sa zic asa, pentru ca nu foarte multa lume in ziua de astazi mai imprima fotografii.

Revenind la predare am facut pe curierul la fiecare din cele 7 reprezentante care au facut posibila logistica acestui lucru cu o asemenea multime de elevi.Am fost placut suprins de reactia lor cand au primit albumele incat ma face sa ma simt bine ca am putut sa le “fac” amintirile de liceu de care vor tine pana la adanci batraneti, nu mai punem la socoteala ca liceul este cea mai frumoasa perioada a vietii a unui om. Din experianta acumulata in acest proiect pot sa zic ca imi pot imbunatati abilitatile si calitatea albumelor care vor fi livrate pentru viitorilor clienti.
Sper sa va placa si voua cititorilor albumele, sunt doar o parte din totalul pe care l-am facut, ce am postat este ca un mic rezumat.

 

018 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32

Iata si cateva fotografii din interiorul albumelor:

020 021 022 023 024 025 026 027 028 029 030 031 032

Pe curand!

Comentarii

comentarii